Vapaiden paikkojen selailu.

Tervetuloa varaamaan sähköisesti kaupungin venepaikkoja!
Valitse Vapaat paikat -listasta sopiva satama ja venepaikka. Paikkoja voidaan rajata syöttämällä veneen leveys ja/tai pituus.
Kartalta valittu paikka näyttää kohteen listalta. Siirry tekemään varaus napsauttamalla listan linkistä.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Maksuaikaa verkkomaksu-vaihtoehdossa on 4 tuntia. Käteismaksu on suoritettava viikon sisällä varauksesta.

Veneen omistaja on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että venepaikka soveltuu hänen veneelleen syväyksen, leveyden, pituuden ja korkeuden suhteen. Veneen molemmin puolin tulee jättää vähintään noin 20 senttimetrin vapaata leveyttä, mikä on jo valmiiksi varauspalvelun venepaikojen tiedoissa.


Huhtiniemen, Korkkitehtaan, Tyysterniemen, Kivisalmi 1, Kivisalmi 2 ja Pappilanniemen laituriporteissa on Iloq-lukitusjärjestelmä. Avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 30 euron avainmaksu, joka sisältyy ensimmäisessä varauksessa järjestelmässä olevan paikan hintaan. Vanhaa Abloy-avainta ei saa käyttää lukossa. Avaimen voi hakea satamatoimistosta (Satamatie 9), kun paikka on maksettu. Lisäavaimen hinta on myös 30 euroa. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta.

Uudelleenvarausjakso 1.8.2021 - 31.8.2021

Yleinen varausjakso 31.8.2021 - 31.12.2021